Grzes1906 Opublikowano 29 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Witam grono! J11 1.6 dig-t , od pewnego momentu pojawił się dziwny objaw, mianowicie po zamknięciu centralnego zamka zawsze migał 2 razy awaryjnymi i nagle zaczął mrugać jeszcze 8 kolejnych razy. Niby wszystko działa normalnie , wszystkie drzwi się zamykają i nie ma żadnych ostrzeżeń tylko drażniące awaryjne. Irytują zwłaszcza wieczorem i budzą nawet zainteresowanie sąsiadów ;/ Miał ktoś podobny objaw? auto chce coś zakomunikować czy zwyczajnie coś mu w elektronice ześwirowało ? pytałem już na fb i jedna pani miała podobnie i samo przeszło... jak możecie to poradzcie. Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Masz alarm Cobra? Któryś z czujników wariuje.Najczęściej są problemy z czujnikami w kabinie.Na początek zaklej je taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Jak masz taki problem to wymień baterie w pilocie może być słaba,moja żona miała podobny problem w smarcie i pomogło, wiem inne auto ale obiawy te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi