tomoomo Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Witam , czy dolna część zderzaka przedniego w Qashqaiu J11 jest wymienna ? Chodzi mi o nielakierowany plastik w którym osadzone są reflektory przeciwmgielne. Jeśli tak to proszę o numer części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca https://allegro.pl/oferta/zderzak-przod-62022-hv00h-nissan-qashqai-j11-17-20-13951950673 Nie znam numeru,ale masz gotowca domalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoomo Opublikowano 31 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca Mam porysowaną dolną część. Chciałbym wymienić w jakości OE. Interesuje mnie czy można wymienić sam dół zderzaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi