sundayman Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Pytanie dość ogólne - czy wymiana foteli na elektryczne w D40 albo NP300 jest problemem ? Czy wystarczy kupić i powpinać w gniazdka ( i czy takie są w wersjach bez elektrycznych foteli ? ). Jak to wygląda ? Jeśli można to zrobić w miarę prosto - czy trzeba na coś zwrócić uwagę kupując fotele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Jak masz wolne wtyczki pod swoimi fotelami to nie powinno być problemu z podłączeniem przeszczepów.Przynajmniej tak to działa w Qashqaiu,więc myślę że Navara nie jest w tym odosobniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sundayman Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) Ja w mojej zardzewiałej D40 mam fotele elektryczne oryginalnie. Pytam pod kątem kupowania innego samochodu - jeśli nie będzie miał elektrycznych foteli. Czy jak zobaczę kostki pod fotelem - znaczy że można wymieniać. Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez sundayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Ja mam też 2007 i fotele nie są elektryczne. Wolnych kostek nie zauważyłem, chyba że pochowane pod wykładziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sundayman Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Z zapytań w internecie też wygląda na to, że wersje nieelektryczne nie mają odpowiedniej wiązki. Można po prostu doprowadzić napięcie z innego źródła - ale to trochę inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi