kostykiewicz Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Witam, Czy może ktoś powiedzieć w który bezpiecznik podłączyć odpowiednie kable ze zdjęcia? Zamontowałem kamere, przeprowadziłem przeowdy tylko zostało mi podłączenie pod zasilanie Możecie zrobić u siebie fot jak to wygląda i napisać dziękuje kamera 70mai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokado Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 czy udało Ci się podłączyć tą kamerę? Czy możesz coś napisać jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Po prostu do kamerki dokupić adapter OBD2, Nie cza nigdzie sie wpinac, Gniazdo do obd2 drugi koniec do kamery i tyle, do tego są adaptery które rozpoznawaja że bateria jest na wyczerpaniu i odlaczaja napięcie do kamery przy niskim napięciu akumulatora, (samochód da sie jeszcze odpalić) W czym problem, bez kombinowania, wpiac pod OBD2 drugi koniec do kamery i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 5 godzin temu, Micha_123 napisał: W czym problem, bez kombinowania, wpiac pod OBD2 drugi koniec do kamery i już. Bez kombinowania to się kupuje Adapter zasilania Viofo hardwire kit ( przy zakupie zwrócić uwagę na właściwą wtyczkę do zasilania wideorejestratora). Na podanej stronie jest też instrukcja który kabelek do jakiego bezpiecznika, oraz film obrazujący na YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi