Lucky Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ponawiam niegdys zadane pytanie - bo jestem przed zakupem. Ostatnio kupowałem i w ASO uzyskalem odpowiedz że NIE TAKI :/ tak wiec czy ktoś ma pewny numer/aukcje/model filtra paliwa do 1.5dci z adblue? Numery które posiadam czyli UFI 55.517.00 jak i 164a0hv80a - nie do konca mnie przekonują przy starciu z ASO gdyż takie już kupowałem i musiałem oddawać, choć na fakturze od nich ten drugi chyba właśnie widnieje....co tymbardziej dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Dziwne pytanie... w ASO dobierają po nr VIN. W sklepie tez dobiorą odpowiedni.. na strone np Filtrona czy MANN też sobie znajdziesz odpowiedni. Wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Mi w osiedlowym sklepie też dobrali podkładkę pod korek spustu oleju po numerze VIN i przy wymianie okazała się za mała. Edytowane 16 Kwietnia przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzaa Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja On 4/15/2024 at 7:03 PM, Lucky said: Ponawiam niegdys zadane pytanie - bo jestem przed zakupem. Ostatnio kupowałem i w ASO uzyskalem odpowiedz że NIE TAKI ? tak wiec czy ktoś ma pewny numer/aukcje/model filtra paliwa do 1.5dci z adblue? Numery które posiadam czyli UFI 55.517.00 jak i 164a0hv80a - nie do konca mnie przekonują przy starciu z ASO gdyż takie już kupowałem i musiałem oddawać, choć na fakturze od nich ten drugi chyba właśnie widnieje....co tymbardziej dziwne B&B BFF8264 , FILTRON PP 988/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi