Ciechan Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Witam Szukam,, czytam i nic jeszcze nie znalazłem , co mogłoby pomóc. Zacznę od tego, że mam tylko jeden kluczyk ( zbliżeniowy) . Autko mam 11 lat i nigdy nie miałem problemów. Pilotem otwieram i zamykam. Zbliżeniowo już nie. Zbliżeniowo też nie przekręcę stacyjki. Po włożeniu kluczyka stacyjkę można przekręcić i rozrusznik też kręci, ale nie odpala. KLuczyk (key) jest na czerwono.Z tego co pamiętam powinien być zielony. Błędów brak. Koledzy pomóżcie. Auto stoi w niemczech a chciałbym do domu dojechać na kołach. Czy można ominąć jakoś immobiliser.? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Cos dziwne ze nie ma błędów w kompie... jak nie działa kluczyk to może byc kilka przyczyn.. ale to trzeba zdiagnozować z kompa. Sprawdzałeś z drugim kluczykiem ? Miałem taki kiedyś przypadek,że bateryjka padła Swoją drogą gdzie w Rzeszy jesteś .. może gdziś blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciechan Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Siemka kolego. Kluczyk mam tylko jeden. Bateryjka nowa. Jestem koło Hamburga. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciechan Opublikowano 18 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Czy ktoś wie jak wejść w procedurę kodowania Klucza.? Pathfinder R51 Wkładanie kluczyka i wyciąganie 6x nie działa. Przekręcanie 6x także nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi