Maciejli Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Witam serdecznie oraz proszę o pomoc problem z otwarciem klapy bagażnika po wciśnięciu pilota klapa opadła ale się nie zamknęła okazało się że zamek jest zacięty udało mi się go odblokować ale teraz nie działa z pilota ani z przycisku w samochodzie oraz klapie, muszę ją otwierać od środka bagażnika .Robiłem diagnostykę kompa wyskakują 2 błędy B2409 PRZEŁ NIE DOMYKU oraz B242A WAR ZAMKA co mogą oznaczać kasowanie nic nie dało przyciski w kokpicie sprawne podczas diagnostyki działały czy ktoś miał taki przypadek i jest w stanie mi pomóc .Gdzie znajdę bezpieczniki od klapy.Z góry dziękuj za podpowiedzi gdzie szukać usterki pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnn Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Cześć, mam podobny problem. Czy udało Ci się coś z tym zdziałać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi