Figiel Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Hej. Przymierzam się do montażu haka. Raczej we własnym zakresie, bo jest to prosta czynność. Wraz z dedykowana wiązka thule wyniesie ok 2,5rys zł. Czy ktoś moz podzielić się doświadczeniem z montażu/wyboru haka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Ja montowałem w ASO. Kula Brink, wygląda to dość schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Też montowałem w ASO. Kula Brink. Montaż nie wyglądał tak prosto (dla mnie). Przy montażu zdemontowany (zdjęty) został cały tylny zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Czekam na montaż, ale odpinany hak Nissanowski w ASO. Nawet nie wiedziałem, że można inny i poza ASO w okresie gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Mi montowali do nowego auta w ASO, hak „nissanowski” jest wyprodukowany przez Brinka chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figiel Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Thule=brink. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Na tabliczce znamionowej mam Nissan made by Brink. Montaz z wiązka w ASO około 4k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPt Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Odbieram X za 2 tygodnie. Gość w salonie poinformował mnie, że aby zamontować hak należy przerobić ten czujnik od otwierania bagażnika nogą. Czy koledzy mają też takie przeróbki i jak to wpływa na ogólne działanie bagażnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkur Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Mam taką przeróbkę dealerską. Jest bezproblemowa.Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Brink u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TonyM Opublikowano 5 Czerwca Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca On 5/27/2024 at 11:15 AM, WojtekPt said: Odbieram X za 2 tygodnie. Gość w salonie poinformował mnie, że aby zamontować hak należy przerobić ten czujnik od otwierania bagażnika nogą. Czy koledzy mają też takie przeróbki i jak to wpływa na ogólne działanie bagażnika ? Mam zamontowany hak w salonie i otwieranie bagażnika nogą działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi