m@rcin sz-n Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia witam bractwo od jakiegoś czasu ,nie wiem czy nie po aktualizacji systemu w telefonie(samsung s21 /android14 wersja ONEUI 6.0) radio przestało widzieć książkę telefoniczną próbowałem wszystkiego ,tak sądzę, i nadal nic . borykał sie ktoś z takim czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Usuń i dodaj telefon i od nowa wyraź zgody na telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, Smakor napisał: Usuń i dodaj telefon i od nowa wyraź zgody na telefonie? robione z ...dziesiąt razy i nic Edytowane 21 Kwietnia przez m@rcin sz-n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Inny telefon zachowuje się normalnie? Edytowane 21 Kwietnia przez Smakor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 22 minuty temu, Smakor napisał: Inny telefon zachowuje się normalnie? biedny jestem i mam tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) była chyba jeszcze opcja czy ma być widać książkę z telefonu czy z samochodu czy z obu .... ale dziś nie sprawdzę, Edytowane 21 Kwietnia przez Brzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi