Franula Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem K13 80KM? kto ma ten wie.. Sprawka jest mianowicie taka...Wracałem do domu po kupnie pojazdu a tu słabo grzeje...Zacząłem drążyć temat, zajrzałem pod plastiki i okazało się, że linka regulacji nawiewu nie otwiera do końca nagrzewnicy gdyż otulina się wyrobiła i przesuwa się w metalowym mocowaniu razem z linką. Paluchem otworzyłem do końca lecz mimo to słabo grzeje. Zacząłem kombinować i chyba coś zepsułem (albo przekręciłem pokrętło za bardzo na siłę). Czy ma ktoś doświadczenie w tej materii?? Czy tą linkę należy od razu wymienić czy też jest jakiś ratunek?? ....aha bym zapomniał. Przed kupnem nie wiedziałem, że nabywam gablotę (K13), do której strasznie ciężko dostać jakiekolwiek linki (nowe). Czym to jest spowodowane?? Proszę o pomoc w tej kwestii dla nowego członka społeczności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi