JAmaTO Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam. Mam pytanie może ktoś wie czy skrzynia rozdzielcza w z51 ta przy skrzyni Cvt jest taka sama w 3,5 l benzyna jak i 2,5 l diesel ???. Po prostu mam taki problem w moim murano że mam takie wycie, buczenie nasilające się przy coraz większej prędkości i obstawiam na skrzynie rozdzielcza bo gdy wymieniałem oleje wszędzie to w niej prawie nie było i przy przejechaniu się 180 km/h zaczal pojawiać się ten uporczywy hałas i ciągle się nasila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nie wiem ale wiem że murano nie lubi takich prędkości jak będziesz taj jeździć to zawsze wcześniej czy później coś klęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi