wojciechu11 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Witam kolegów. Pojawił mi sie ostatnio problem z kluczykiem. Raz się połączy, raz nie. Pierwsza myśl, bateria. Po wymianie baterii problem nie zniknął. Oczywiście to już trzecia bateria. Wygląda to tak, nie chce sie połączyć ze stacyjką- komunikat incorrect. Siedząc w środku nacisnę na pilocie zamknięcie ( dziwne , ale to działa ) potem pilot działa. Na drugi dzień to samo. Gdyby pilot nie działał przez złą baterię to nic w pilocie by nie zadziałało. Powiem szczerze, nie wiem o co chodzi. Może ktoś ma jakiś pomysł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Słabą baterię w pilocie auto sygnalizuje podczas operowania pilotem także... Raczej inna usterka. A drugi pilot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Drugi pilot na chwilę obecną niedostępny ! Na razie walczę sam, ale docelowo myślę o serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 26 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Witam. Zamykam temat, i tak nic sie nie dzieje w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodomela Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 nie zamykaj,..... jak naciskasz na guziczki to ściskasz pilota, więc zimny lut. z bateryją w tych pilotach jest tak, że akceptują tylko te drogie bateryjki :), do tego lekko usztywnij/odegnij blaszki dolegające do baterii. Piszę z pamięci, powinna tam być taka blaszka antenowa, sprawdź czy nie ma czasem zimnego lutowania. Miałem podobnie, 2x tana bateryjka nic nie dała, guziki działały a funkcja nie macaj już nie. Po dopasowaniu blaszek do baterii i lepsza bateria mam spokój już 3-i rok ... tak na jednej bateri ale pewnie to ostatnie miesiące baterii bo już czasem macanko nie działa od razu. Sygnalizacja słabej baterii działa tak jak zielone oczko na akumulatorze pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi