aioboss Opublikowano 2 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Witajcie. Taka sytuacja. Po trzech latach postanowiłem wymienić olej. Pyk korek kluczem. Łatwo poszedł. Ścieka. Jakiś jasny no i tak ze 2 litry. Hmm. Zlane. Zabieram się do zakręcania. Coś tu nie gra. Obok drugi korek bardziej na prawo patrząc jak kierowca. Odkręcam no i ścieka porządnie już teraz tak w sumie pewnie z 5 litrów razem z tamtym czymś. Tym razem pełna czerń. No i teraz zagadka. Co ja spuściłem wcześniej. Czy to był olej czy to jakiś inny układ. ktoś się orientuje? K9K nissan Tiida 1,5dci. Jest na sali jakiś mechanik dobra rada? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 na tej samej obudowie??, może spuściłeś olej ze skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aioboss Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 DINO. Na to wygląda. Na 80% jestem przekonany. Dziwi że taki jasny był od produkcji 17 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi