xtrail2024 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Dzisiaj po całym słonecznym dniu przestał mi odbijać przycisk 'wstecz' na kierownicy. Czasem da sie go wcisnąć, ale nie ma tego klika, a dwa, że naciskając raz wciska się po kilka razy. Czy ktoś miał coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptunek Opublikowano 14 Maja Udostępnij Opublikowano 14 Maja Ja mam tak że co jakiś czas blokuje się głośniej albo ciszej i na max się sam podglasnia albo scisza Niestety coraz więcej "problemow" wychodzi a przejechane mam dopiero 10k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września To wygląda na standard, ostatnio spotkałem Pana od QQ który wymieniał przyciski od tempomatu bo nie odbijał, a kolega czeka bo oczywiście nie ma, przyciski od głośniej ciszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 6 Września Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września Ja już jestem szczęśliwie po wymianie gwarancyjnej i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi