JackSet Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca dzis leciałem a1 do 170 km/h pod wiatr oba jak przyspawane, żadnych drgań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca W dniu 23.07.2024 o 09:21, xtrail2024 napisał: Jakie ASO? Znasz może więcej szczegółów? ASO wymieniło samo z siebie, czy zgłosiło do importera i bez problemu dostali zgodę i następnie wymienili? No cóż tak to jest jak się prototyp kupuje, trzeba stosować się zasady że po lifcie kupuje się auto, a tak teraz jesteśmy testerami. Ciekawe co jeszcze wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, JJacek napisał: No cóż tak to jest jak się prototyp kupuje, trzeba stosować się zasady że po lifcie kupuje się auto, a tak teraz jesteśmy testerami. Ciekawe co jeszcze wyjdzie. od 2001 kupowałem Nissany z początku produkcji i w zasadzie nie mialem zadnych problemów. Ale wracajac do lusterek. Jeśli sa to problemy jednostkowe to raczej nie mozna przyjąć tłumaczenia ASO "ten typ tak ma". Skoro inni użytkownicy nie zgłaszają takich przypadków to znaczy, ze coś jednak nie tak. Poza tym, to nie rocket science, a dobry obraz z lusterkach przy prędkościach dopuszczalnych to podstawa bezpieczeństwa, więc nie odpusczalbym. Mogę zrobić test przy prędkościach 170: akurat w niedzielę wybieram sie na A to zrobię filmik obu. Zanotowalem w tel, zeby nie zapomnieć. Edytowane 24 Lipca przez JackSet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Cześć, czy ktoś naprawiał już lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi