Lelus123 Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Panowie kupilem używana micre k14 w salonie nissana. Oferta była z 12 miesięczna gwarancja. Czy ktoś korzystał kiedyś z takiej gwarancji? Jest problem bo wyskoczył komunikat system start stop system fault. Po kontakcie ze sprzedawcą powiedzieli ze moge podjechać do byle jakiego aso nissana ale po rozmowie telefonicznej z serwisem powiedzieli ze musze jechać tam gdzie kupilem. Miesiąc od zakupienia auta z pozornie błacha usterka zaczynają sie schody. Ktoś wie jak to działa w tym nissanie z ta ich 12 miesięczna gwarancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 A ile lat ma micra? Czy ma jeszcze gwarancję producenta, czy po prostu sprzedawca/ salon udzielił Ci 1 rok gwarancji przy sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelus123 Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Samochód z 2019 roku. To 1 auto które kupiłem, jestem totalnie zielony. Znalazłem ofertę w necie w salonie nissana. Było napisane na ofercie nissan inteligent choice i dopytałem czy to gwarancja na każdy salon w Polsce powiedział ze tak. Teraz patrzę ze chyba jestem w d*pie bo nawet żadnego papieru na to nie mam. Prezentacja programu PowerPoint (nissan-cdn.net) Nissan Intelligent Choice | Oferty | Nissan . Szukałem używanego po salonach licząc ze będzie bezproblemowa pomoc chociaż na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 Czyli std. gwarancja producenta już się skończyła. Nie znam bieżących programów Nissana. Pytanie czy ASO do którego uderzyłeś też bierze udział w tym programie? Fakt, że zaraz na początku jest napisane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelus123 Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Dokaldnie dla mnie to byla oczywistość, przyjeżdżam do nissana jest napisane 12 miesięczna gwarancja na samochód używany to co będę dalej szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sehack Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Najprawdopodobniej akumulator do wymiany lub naładowania. Co do gwarancji się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi