exopel Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) nie znalazłem na forum odpowiedzi na to pytanie więc zadam je tutaj chciałbym zamontować chlapacze, przód na pewno, tył jest kwestią do przemyślenia. mam zamontowane takie plastiki przy nadkolach.. i zastanawiam się, czy z tymi plastikami to możliwe? a jeżeli tak, to aby zamocować je w oryginalnych otworach mocujących nadkola, będę musiał te plastiki zdemontować. jeżeli będę musiał, to jak to zrobić aby nic nie uszkodzić i nie zniszczyć zatrzasków mocujących owe plastiki do nadkola? pozdrawiam Edytowane 20 Maja przez exopel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Ja nic nie demontowałem. Nawet kół nie ściągałem. Przód pół biedy bo koła skręcisz. Krótki śrubokręt, chyba że są ori kołki montazowe Ja nic nie demontowałem. Nawet kół nie ściągałem. Przód pół biedy bo koła skręcisz. Krótki śrubokręt, chyba że są ori kołki montazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Jeśli te plastiki nadkoli są oryginalne,anie wymienione na jakiś żółto wschodni wynalazek,to kupisz chlapacze dedykowane,lub oryginalne i nic nie musisz kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exopel Opublikowano 20 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja (edytowane) 11 minut temu, JACKO29 napisał: Jeśli te plastiki nadkoli są oryginalne,anie wymienione na jakiś żółto wschodni wynalazek,to kupisz chlapacze dedykowane,lub oryginalne i nic nie musisz kombinować. w natchnieniu tego co napisał Brzyk, przyglądnąłem się uważnie i faktycznie jest dostęp do mocowań. plastiki oczywiście firmowe, zdjęcie wrzuciłem z sieci dla łatwiejszej orientacji dzięki za pomoc. Edytowane 20 Maja przez exopel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi