Arab Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja W dniu dzisiejszym wymieniłem olej silnikowy i filtr paliwa u "profesjonalisty". Po wyjeździe z warsztatu okazało się że auto przy przyspieszaniu dymi na ciemno, na swoim podwórku podczas przeglądu stwierdziłem że jedna z rurek jest odłączona, a króciec na który ma nachodzić odłamany...no i właśnie rurka powinna być podłączona do urządzenia (zaworu) które znajduje się tuż obok filtra oleju (też wymienianego) . Mam pytanie co to za urządzenie i za co jest odpowiedzialne? (internet przekopałem i mam pewne ustalenia ale niejednoznaczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1621 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja W dniu 21.05.2024 o 23:02, Arab napisał: W dniu dzisiejszym wymieniłem olej silnikowy i filtr paliwa u "profesjonalisty". Po wyjeździe z warsztatu okazało się że auto przy przyspieszaniu dymi na ciemno, na swoim podwórku podczas przeglądu stwierdziłem że jedna z rurek jest odłączona, a króciec na który ma nachodzić odłamany...no i właśnie rurka powinna być podłączona do urządzenia (zaworu) które znajduje się tuż obok filtra oleju (też wymienianego) . Mam pytanie co to za urządzenie i za co jest odpowiedzialne? (internet przekopałem i mam pewne ustalenia ale niejednoznaczne) Witaj! Zademonstruj może jakieś zdjęcia bo z opisu ciężko coś wykminic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi