galador Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Przy zamykaniu/otwieraniu przesłony panorama-dachu gdzieś w połowie strasznie skrzypi. Czy to można jakoś przesmarować gdzieś na jakichś rolkach/prowadnikach? Ktoś miał podobne gorzkie żale i znalazł do tego dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bory76 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Podłączam się pod pytanie - mam ten sam problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galador Opublikowano 21 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nie doczekałem się odpowiedzi, ale ostatecznie wziąłem zwykły towot maszynowy w niedużej ilości na chusteczkę i przy otwartym przejechałem delikatnie wzdłuż prowadnic od środka z góry i z dołu. Wydaje mi się że coś pomogło i chyba nie zaszkodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz69 Opublikowano Wtorek o 22:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:26 Kolega mi polecił przed kupnem, żeby psiknąć raz na jakiś czas suchym smarem(chyba mu chodziło o WD) po prowadnicach, a na dachu uszczelniaczem w spreju, żeby z czasem też woda nie weszła Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano wczoraj o 08:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:12 WD się do tego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi