Mat86 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Dzień dobry, to forum to chyba moja ostatnia deska ratunku. Posiadam zwyżkę na nissanie cabstarze w której padła przystawka odbioru mocy do pompy chydraulicznej, żeby dobrać nową przystawkę potrzebny nr skrzyni biegów którego nie potrafię zlokalizować, na korpusie skrzyni są wybite różne numery lecz sprzedawca przystawek twierdzi że to nie te numery. Pytanie brzmi czy ktoś posiada podobny samochód z 5 biegową skrzynią i jest w stanie podać mi taki nr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja W dniu 25.05.2024 o 08:46, Mat86 napisał: Dzień dobry, to forum to chyba moja ostatnia deska ratunku. Posiadam zwyżkę na nissanie cabstarze w której padła przystawka odbioru mocy do pompy chydraulicznej, żeby dobrać nową przystawkę potrzebny nr skrzyni biegów którego nie potrafię zlokalizować, na korpusie skrzyni są wybite różne numery lecz sprzedawca przystawek twierdzi że to nie te numery. Pytanie brzmi czy ktoś posiada podobny samochód z 5 biegową skrzynią i jest w stanie podać mi taki nr ?? Nie mam cabstar-a ale nr powinien być gdzieś na skrzyni. Może jest pod spodem... Próbowałeś pogrzebać w necie? Może te fotki coś pomogą? https://www.otomoto.pl/czesci/oferta/skrzynia-nissan-cabstar-25-dci-nr-6s380v-z-2016r-ID6BxiUo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat86 Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja Przejrzałem każdy cm 2 tej skrzyni tam gdzie brak dostępu to z lusterkiem i niestety brak tabliczki znamionowej. Skrzynia z otomoto za świeża nawet widać po jej budowie że inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Tutaj Używany - 2 800 PLN - Otomoto 2007-11 jest inna i... fakt nie bardzo coś widać. Może w ASO po podaniu VIN-u powiedzą Ci SN skrzyni. Nie wiem czy jakiś VIN decoder jest w stanie to wyciągnąć... pewnie nie. Na bank darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat86 Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja Obdzwoniłem dwa serwisy Nissana nie są w stanie z vinu podać nr skrzyni, pytałem mechaników to samo. Dziwne bo wklepując nr w google wybite na korpusie wyskakują skrzynie do cabstara a sprzedawcy nie potrafią dobrać takiego osprzętu po tych numerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi