xtrail2024 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Już ktoś tutaj pisał, że auto wydaje się być delikatne. Ja dodam, że w wielu aspektach dosyć miernie złożone, a jakość materiałów też trochę pozostawia do życzenia (kto śledzi forum i wszystkie wpisy, to pewnie ma podobne wrażenia). U mnie o ile mocowanie osłony pasażera jest ok, to 'daszek' kierowcy pomimo, że miał luźną śrubę i go dokręciłem to przeskakuje / jest luźny na łączeniu zawias / podsufitka, wydając przy tym irytujący dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 8 godzin temu, xtrail2024 napisał: Już ktoś tutaj pisał, że auto wydaje się być delikatne. Ja dodam, że w wielu aspektach dosyć miernie złożone, a jakość materiałów też trochę pozostawia do życzenia (kto śledzi forum i wszystkie wpisy, to pewnie ma podobne wrażenia). U mnie o ile mocowanie osłony pasażera jest ok, to 'daszek' kierowcy pomimo, że miał luźną śrubę i go dokręciłem to przeskakuje / jest luźny na łączeniu zawias / podsufitka, wydając przy tym irytujący dźwięk. Nie mam takich objawów. Może wystarczy lekko wiekszy wkręt, albo taśma teflonową obłożyć? Ale fakt, mam wrażenie jakby z papieru było wszytko robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi