Sailor88 Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Polecam wykładzinę do schowków, dedykowaną do konkretnego modelu. Bardzo dobre wykonanie, materiały i idealne dopasowanie. Wygląda jak fabryczne wyposażenie. Miałem już w poprzednim aucie, więc teraz też od razu zamówiłem. Cena 36 Euro+16,90 Euro wysyłka. Zamawia się w Turcji: https://www.graficar.com.tr/en/product/nissan-qashqai-j12-comfort-set-1553 A tu filmik poglądowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 (edytowane) Ja bym wolał ochronić to, czego dotykamy/kopiemy na co dzień np. plastikowe boczki drzwi. Edytowane 1 Czerwca 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 To przecież możesz chronić... na portalach aukcyjnych pełno jest listew na progi, ranty drzwi, boczki...tylko nie wiem czy akurat do konkretnego modelu, bo jak nie, to są uniwersalne, można dociąć i dopasować. A wykładzina do wnęk i schowków to inna bajka...wszystkie auta klasy "premium" je mają, podnosi estetykę i wycisza w razie umieszczenia różnych przedmiotów. Ale nikt nikogo nie zmusza, ja miałem w poprzednim aucie, więc polecam, tak jak chlapacze na przykład, LED-owe żarówki do wnętrza, wstecznego, oświetlenia tablicy rejestracyjnej, czy oświetlenia na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 (edytowane) Zawsze mnie zastanawiało, po co wymieniać na LEDy w podświetleniu tablicy? Nie dość, że potencjalnie nie mają homologacji, to jeszcze ułatwiają identyfikację. Edytowane 1 Czerwca 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Ten ostatni argument to tylko dla tych, którzy mają coś na sumieniu 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 9 godzin temu, aquariusmax napisał: Zawsze mnie zastanawiało, po co wymieniać na LEDy w podświetleniu tablicy? Nie dość, że potencjalnie nie mają homologacji, to jeszcze ułatwiają identyfikację. Ja zmieniłem na fabryczne lampki LED'owe Nissan/Renault więc są homologowane, pasują plug and play i świecą jak trzeba, czyli delikatnie, bo tych z Aliexpress nie założyłbym do swojego auta ze względu na jasność z jaką świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 W porządku, ale jakie to ma znaczenie jak świecą? Może kwestia oszczędności prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor88 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 (edytowane) 11 godzin temu, aquariusmax napisał: W porządku, ale jakie to ma znaczenie jak świecą? Może kwestia oszczędności prądu? Dla mnie ma znaczenie...estetyczne. Auto ma nie tylko dobrze jeździć, ale też wyglądać, cieszyć oko w każdym calu, jeżeli to dla kogoś ważne. Bo jeżeli nie, to nie ma o czym dyskutować, kupuje się maszynę do przemieszczania się z punktu A do B i nie wnika w szczegóły. A prądu ci u mnie dostatek... Edytowane 2 Czerwca 2024 przez Sailor88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi