Jani Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Cześć, piszę w związki z kilkoma mankamentami, które trapią mojego QQ, wiem że wujek Google nie gryzie, ale wolę sprawdzonych specjalistów i może z polecenia forumowiczów, niż sugerować się tylko opiniami Googla. Do sedna, mam następujące "problemy", które chciał bym rozwiązać: - klimatyzacja - myślałem, że jest to kwestia nabicia jej i problemu nie będzie niestety było inaczej tj. po nabiciu czynnika + sprawdzenie szczelności układu (wyszło, że niby szczelny), owa klima działała jakieś 2 tyg. potem przestała wg chłodzić oraz pojawił się problem z nawiewem. Opcja AUTO wg przestała działać i nawiew nie dopasowuję mocy do temperatury, jeśli przełączę na manualne ustawienie to raz załapie i zmienia się siła nawiewu a raz nie (najczęściej nie), wtedy pomaga tylko wyłączenie i włączenie z palca całego panelu. - kalibracja radaru, tempomatu aktywnego itp - w związku z tym, że auto było puknięte z przodu chciałbym skalibrować wszystkie czujniki. Pokazuje się błąd "unavailable front radar obstruction" - stąd wnioskuje, że potrzebna jest kalibracja (choć pewny nie jestem). - belki poprzeczne + trumna - to już raczej pytam o opinie Wasze w jakie belki + trumnę zainwestować, jaka się u Was sprawdzała (model, wymiary), nie ukrywam, że zależy mi na zyskaniu dużej przestrzeni bagażowej, więc chciał bym zagospodarować tyle ile pozwalają wymiary. Przepraszam, że piszę prostym językiem, ale jestem laikiem i wiem tyle co wyczytam na naszym forum Będę wdzięczny za odzew. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi