beerzet783 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Witam. Orientuje się ktoś z Was jaki płyn do wspomagania mogę dolać do Murano Z50 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca W instrukcji pisze DEXRON III Sorki aparat mam walnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerzet783 Opublikowano 13 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simla Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia W dniu 7.06.2024 o 14:28, beerzet783 napisał: Witam. Orientuje się ktoś z Was jaki płyn do wspomagania mogę dolać do Murano Z50 ? Sprawdz kolor i taki nalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi