zbigdz Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Witam Jestem posiadaczem Nissana Rogue 2,5l z 2018 r , montowałem hak holowniczy i rozpinałem wtyczki w bagażniku. po zakończeniu montażu instalacji do haka holowniczego mam problem z otwieraniem klapy bagażnika. z lewej strony w bagażniku jest moduł sterowania otwierania klapy bagażnika. jeżeli wyjmę wtyczkę z modułu i ponownie podłączę to klapa 2-3 razy się otworzy i przestaje działać. Aby ponownie zaczęła działać znowu ponownie wyjmuję wtyczkę z modułu. Czy uszkodzony będzie moduł? Do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdz Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Usterka usunięta. W zamku bagażnika znajduje się 5 szt. krańcówek, jedna wymagała regulacji - i wszystko działa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi