PRIMAR Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 J12 z sierpnia 2023. Przestał działać klawisz na kierownicy - strzałka w lewo/cofnij - na zdjęciu. Uszkodzenie polega na tym, że nie ma "kliku" przy naciskaniu, klawisz jest trochę "zapadnięty" i tylko czasami (rzadko) reaguje na naciśnięcie. Żeby zmieniać ustawienia, trzeba przesuwać strzałką w prawo. Dodatkowo, czasami (być może pod wpływem wstrząsów w czasie jazdy) zmienia samoczynnie menu na inne. Nigdy, w żadnym samochodzie nic podobnego się nie zdarzyło. Mam wrażenie, że to dość rzadki przypadek. Komuś się jeszcze to przydarzyło? W poniedziałek serwis. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadius Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Ostatnio serwis mnie poinformował że mój jest objęty akcją serwisową i wyminą mi całą kierownicę na nową. Ale nie miałem żadnej usterki. Warto spytać w serwisie może też się łapiesz na wymianie ja mam Premiere Edition więc z początku produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 14 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Dzięki, spytam w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadius Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 (edytowane) Dziś pocztą dostałem informację o akcji naprawczej: Edytowane 14 Czerwca 2024 przez Kadius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRIMAR Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Już naprawione - wymiana przełącznika. Co do kampanii przywoławczej, to mojego egzemplarza ona nie obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Potwierdzam akcje serwisową. Po otrzymaniu powiadomienia dotyczącej akcji serwisowej trzeba podjechać do serwisu gdzie po weryfikacji numeru informują czy kierownica jest do wymiany. Jeśli tak to zamawiają nową i po około dwóch tygodniach zapraszają na wymianę. Wymiana trwa ok. 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 U mnie kierownica wymieniona w kwietniu w związku z akcją serwisową. Zostałem o niej poinformowany przy okazji wymiany opon, zanim importer zaczął rozsyłać listy (a ten dostałem w lipcu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi