Janusz10 Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Gdyby ktoś podpowiedział, oszczędzę sobie ciągnięcia kabla od światła cofania. Wiem, że jest to któryś kabelek w jednej z kostek po lewej stronie od kolumny kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguaro Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Cześć. Udało Ci się znaleźć? Ja szukam schematu ale nigdzie nie ma. Też wiem, że któraś kostka w lewym dolnym słupku od kierowcy ale nie mam pojęcia która. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz10 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 W dniu 4.12.2024 o 19:55, jaguaro napisał: Cześć. Udało Ci się znaleźć? Ja szukam schematu ale nigdzie nie ma. Też wiem, że któraś kostka w lewym dolnym słupku od kierowcy ale nie mam pojęcia która. Nie, nie chciało mi sie grzebać, a elektryk ze mnie marny. Pociągnąłem od lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi