FreeSheep Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Jestem właścicielem Nissan X-Trail z roku 2017 przed liftingiem w wersji Tekna. U mnie lusterka składają się tylko przyciskiem w drzwiach (trzeba go nacisnąć). Natomiast moja znajoma ma x-traila z roku 2019 również w wersji Tekna. U niej lusterka składają się automatycznie po zamknięciu drzwi. I moje pytanie jest takie: czy u mnie to automatyczne składanie lusterek też się da ustawić (jak i gdzie) czy też automatyczne składanie lusterek zostało wprowadzone dopiero w późniejszej wersji niż mój samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 (edytowane) TAK- da się. Przeszukaj opcje na wyświetlaczu między zegarami. Ja przyznam, że to wyłączyłem, gdyż wolę sobie składać sam właśnie przyciskiem, jak zajedzie taka potrzeba. Edytowane 15 Czerwca 2024 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeSheep Opublikowano 15 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 (edytowane) 7 godzin temu, Prezes napisał: TAK- da się. Przeszukaj opcje na wyświetlaczu między zegarami. Przeszukałem menu całe i nie znalazłem. Na pewno jest to w menu w modelu z 2017 roku przed liftingiem ? Edytowane 15 Czerwca 2024 przez FreeSheep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 W modelu z 2015 1.6 digt nie miałem automatycznego składania lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodomela Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 przed liftingiem tylko z chińskim dodatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 A czyli jak rozumiem to wprowadzili to w 2017 ale po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtax91 Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Ja u chińczyka znalazłem coś takiego https://a.aliexpress.com/_EJv6GNQ pytanie czy jest coś takiego tylko w tańszej opcji bo za taką funkcję to trochę jednak dużo siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi