Maciek_27 Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Cześć, posiadam Nissana XTrail 2017 TEKNA, 1.6 dizel 130km. Jaki do tego auta zakupić akumulator? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodomela Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 jakiś ze start-stop. Jak nie zapomnę to napisze jaki mam... chyba zmieniłęm na jakiegoś bosha. Ma mieć start stop i tyle samo AH-ów , ot tyle. Jedyne co to błąd start-stop może Ci się zaświecić. Jak się tak stanie to nie przejmuj się tym. Poprostu pojeździj tak kilka dni, żeby aku się naładowało, rozepnij na kilka minut klemy, zepnij i powinno być ok... Albo do ogarniętego elektryka żeby zaznaczył wymianę aku w kalkulatorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_27 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zakupiony nowy 70 / 660. Ten był jeszcze fabryczny Panasonic. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi