Karo1619 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Witam, szukam dla siebie pierwszego autka, bardzo zależy mi na automacie i zastanawiam się nad Nissanem Micra K14. Głównie jeżdżenie po stolicy i wypad co jakiś czas w trasę 130 km dalej. Czy jest tu ktoś kto orientuje się jak ta skrzynia automatyczna sobie radzi? Słyszałam już dużo dobrego o automatach w starszej generacji K13. Ale na temat K14 nic nie mogę znaleźć, nie ukrywam że zupełnie nie jestem w temacie więc byłabym bardzo wdzięczna za radę.:) Edytowane 17 Czerwca przez Karo1619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca K14 nie ma automatycznej skrzyni biegów tylko przekładnie CVT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi