spirosun Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Witam, czasami wywala mi komunikat że przedni radar wyłączony/niedostępny. Problem pojawia się przy wyższych prędkościach. Wyczyściłem radar oraz szybę ale nic to nie dało. Czy są jakieś pomysły na taką usterkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Podłącz po kompa i zczytaj DTC to będzie jużcoś wiadomo i można będzie zaczynać poszukiwania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spirosun Opublikowano 25 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Mam tylko odb + torque, sprawdziłem i żadnych bledow chyba ze muszę to zrobic jak wystąpi bład po jezdzie bo w pamieci nic sie nie zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spirosun Opublikowano 1 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Ok, pomogła kalibracja radaru, w aso chcieli go wymieniać za 2800zł Trzeba na nich uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domello Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada kupowałeś nowy radar ? Jaka cena kalibracji bo mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domello Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Czy ktoś wie jak wymontować radar, czy trzeba zderzak ściągać? Radar znajduje się bezpośrednio za logiem Nissana, może logo jest ściągalne od zewnątrz bez potrzeby demontażu zderzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi