Topmasz92 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Witam, już od dawna szukam sobie Juka aż w końcu trafiła mi się taka sztuka. Czy taki przebieg może być realny przy takim roczniku ? Jak miał bym robić wałek to zrobił bym 80k a nie 25k. Co o tym myślicie ? Napewno lepiej się na tym znacie niż ja bo to miał by być mój pierwszy Juke https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/nissan-juke-1-2-turbo-115-km-gwarancja-servis-full-opcja-tylko-20-tys-przebieg-ID6GuXFk.html Vin: SJNFEAF15U7358331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Trefny bez dwóch zdań 84 miesiące to masz 7 lat wychodzi 298km na miesiąc odpuść od razu silnik 1,2 dig-t motor??? bierz 1.6 wolnossący benzyn 117KM jest ok polecam prosta konstrukcja brak wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi