maciej88 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Witam, W nissanie mam problem mianowicie. Przepali mi sie kierunkowskaz prawy tylny I zamiast kierunkowskazu zaczely mi sie zapalac swiatla stopu. Wymienilem kierunkowskaz I dalej to samo...gdzie szukac przyczyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 po wymianie żarówki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 1 godzinę temu, maciej88 napisał: Witam, W nissanie mam problem mianowicie. Przepali mi sie kierunkowskaz prawy tylny I zamiast kierunkowskazu zaczely mi sie zapalac swiatla stopu. Wymienilem kierunkowskaz I dalej to samo...gdzie szukac przyczyny?? W masie lampy.Brak masy w lampie powoduje mruganie stopu jak kierunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej88 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Tak po wymianie zarowki..tzn jeszcxe jak dzialal kierunkowskaz to bylo ok ale gdy sie zarowka spalila to zaczelo mi sie wlaczas stop zamiast kierunkowskazu I jak dzi wynienilem zarowke to dalej swieci stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 11 godzin temu, maciej88 napisał: Tak po wymianie zarowki..tzn jeszcxe jak dzialal kierunkowskaz to bylo ok ale gdy sie zarowka spalila to zaczelo mi sie wlaczas stop zamiast kierunkowskazu I jak dzi wynienilem zarowke to dalej swieci stop zapytalem, bo kiedyś dawno w Almerze nową zwykłą żarówkę włożyłem odwrotnie i tez miałem podobny problem. Byla symetryczna, ale po odwrotnym włożeniu bolczykow bylo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi