Helvaar Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Witam, czy ktoś z was użytkuje lub widział na żywo dywaniki 3D firmy Evamats? Czy są dobrze spasowane do X-Traila T33? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca A tak zapytam, widziałeś je w realu. Miałem taką matę do bagażnika z tego materiału i wszystko ok było tylko wszystko mi w bagażniku jeździło w prawo i w lewo. Pytanie czy one nie będą śliskie pod nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helvaar Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca (edytowane) Mój sąsiad ma u siebie w aucie takie dywaniki, tylko że płaskie, nie 3D, i jest bardzo zadowolony. Widziałem na żywo i pod nogami zachowywały się dobrze. Zamówiłem, zobaczymy jak będą dopasowane. Edytowane 4 Lipca przez Helvaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helvaar Opublikowano 16 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Dywaniki już są, pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Mam na sprzedaż org. nowe dywaniki welurowe jak i gumowe. W razie czego proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi