Helvaar Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Witam, czy ktoś z was użytkuje lub widział na żywo dywaniki 3D firmy Evamats? Czy są dobrze spasowane do X-Traila T33? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 A tak zapytam, widziałeś je w realu. Miałem taką matę do bagażnika z tego materiału i wszystko ok było tylko wszystko mi w bagażniku jeździło w prawo i w lewo. Pytanie czy one nie będą śliskie pod nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helvaar Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Mój sąsiad ma u siebie w aucie takie dywaniki, tylko że płaskie, nie 3D, i jest bardzo zadowolony. Widziałem na żywo i pod nogami zachowywały się dobrze. Zamówiłem, zobaczymy jak będą dopasowane. Edytowane 4 Lipca 2024 przez Helvaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helvaar Opublikowano 16 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Dywaniki już są, pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Mam na sprzedaż org. nowe dywaniki welurowe jak i gumowe. W razie czego proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia30 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Podczepię się do topica, żeby nie generować kolejnego. Jestem świeżo po zakupie X-Trail-a w wersji AWD (Tekna+premium) i mam na szybko pytanie dotyczęce dobrej jakości dywaników gumowych i maty bagażnikowej. W drugim aucie posiadam matę PROLINE i sobie bardzo chwalę, natomiast nie widzę w ofercie dla modelu T33. Zależałoby mi na podobnej mieszance gumy do tej spotykanej w produktach PROLINE. Moglibyście coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 A tutaj https://motos.pl/samochody/nissan/x-trail/2021-t33/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia30 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 On 12/5/2024 at 5:15 PM, JJacek said: A tutaj https://motos.pl/samochody/nissan/x-trail/2021-t33/ Mata, która sie u mnie bardzo dobrze sprawdziła w innym aucie to PROLINE. Niesty nie ma jej w ofercie dla naszego modelu. OEM-wa dwustronna, w cenie 488zł, to żart z poważnych klientów Gumowana szmata. Finalnie wytypowałem taką (wyboru duzego nie ma): https://allegro.pl/oferta/nissan-x-trail-t33-e-power-5m-2022-2023-2024-gumowa-mata-wklad-bagaznika-14710150509 Jesli chodzi o dywaniki to zamowilem 2 modele, jeden odeślę. 1/ https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-nissan-x-trail-iv-od-2021-16125200540 2/ PROLINE https://allegro.pl/oferta/dywaniki-samochodowe-pro-line-nissan-x-trail-iv-od-2021-14955544611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 W dniu 5.12.2024 o 09:12, piecia30 napisał: Zależałoby mi na podobnej mieszance gumy do tej spotykanej w produktach PROLINE. Moglibyście coś polecić? Ja swego czasu kupiłem do Pulsara matę Cool-Liner. Bardzo dobrze trafiłem i nie zamieniłbym jej na żadną inną. Gruba i sztywna guma, bezzapachowa, dokładnie dopasowana i antypoślizgowa. Poniżej masz link (chyba) do Twojego auta, a jeżeli nie ten model/rocznik, to poszperaj za Cool-Liner w necie : Mata bagażnika ARISTAR COOL-LINER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia30 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 On 12/14/2024 at 8:46 AM, Bilunia said: Ja swego czasu kupiłem do Pulsara matę Cool-Liner. Bardzo dobrze trafiłem i nie zamieniłbym jej na żadną inną. Gruba i sztywna guma, bezzapachowa, dokładnie dopasowana i antypoślizgowa. Poniżej masz link (chyba) do Twojego auta, a jeżeli nie ten model/rocznik, to poszperaj za Cool-Liner w necie : Mata bagażnika ARISTAR COOL-LINER Wielkie dzięki za podpowiedź, faktycznie wygląa bardzo porządnie. Chyba zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XGregory Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Ja zamówiłem tą tańszą z RIGUM: https://allegro.pl/oferta/nissan-x-trail-t33-e-power-5m-2022-2023-2024-gumowa-mata-wklad-bagaznika-14710150509 Ta CoolLiner wygląda solidniej, ale miałem obawy, czy nie będzie zbyt sztywna przez te zawinięcia na bokach. Mi zależało na lekkiej i elastycznej, żeby był łatwy dostęp do schowków podłogowych bez konieczności wyciągania maty. Ta RIGUM w pełni się w tym sprawdza i ogólnie wygląda bardzo estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Mam RIGUM w bagażniku w Qashqai'u, polecam, bo jest to guma, a nie tworzywo jak w innych produktach. Fajnie się układa, nic się nie ślizga na gumie, choć troszkę gorzej się czyści, ale przynajmniej rysy nie powstają. Edytowane 23 Grudnia 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszPX Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Też mam RIGUM i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 14:38, XGregory napisał: Ta CoolLiner wygląda solidniej, ale miałem obawy, czy nie będzie zbyt sztywna przez te zawinięcia na bokach. Mi zależało na lekkiej i elastycznej, żeby był łatwy dostęp do schowków podłogowych bez konieczności wyciągania maty. Masz rację - CoolLiner jest bardzo sztywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia30 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Rigum dotarł Aktualnie się wietrzy, bo śmierdzi okrutnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 (edytowane) Guma ma to do siebie, że przez jakiś czas ma zapach, który mija po kilku dniach, czy tygodniach. Plastik najczęściej będzie miał zapach stale, dlatego producenci czasem dodają kolejny składnik chemiczny zapachowy np. świerku (ja tak niegdyś miałem), jednak na dłuższą metę mnie drażnił. Edytowane 27 Grudnia 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) 7 godzin temu, aquariusmax napisał: Plastik najczęściej będzie miał zapach stale Możesz mi uwierzyć na słowo, że mata do bagażnika CoolLiner produkowana z tworzywa TPE PREMIUM nie miała i nie ma żadnego zapachu. W przeciwieństwie do "adidasów" które kupiłem na TEMU Edytowane 28 Grudnia 2024 przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Pisałem z mojego doświadczenia i informacji od sprzedawców (zapach jest bardzo subiektywnym zmysłem). W Quashai'u I miałem w bagażniku "perfumowane" tworzywo lepszej jakości (tak twierdził sprzedawca) i pachniało specyficznie przed cały czas (140 zł). W Quashai'u II miałem w bagażniku oryginalną matę NISSANA i mało pachniała, ale się szybko rysowała (jasne "plamy" nawet pomimo czyszczenia i "natłuszczania") i bagaże po niej latały (250 zł). W Quashai'u III mam w bagażniku gumę i pachniało na początku, ale przyjemnie się dotyka, bagaże nie latają, łatwo się czyści (myje), cały czas ma czarny kolor (120 zł). A same "dywaniki" z tworzywa (bo materiałowe od razu wyniosłem do piwnicy, bo nigdy takich nie używam), to najgorsze zawsze były oryginalne Nissana i te dokładane przez ASO (produkcji czeskiej). Edytowane 28 Grudnia 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi