Jasiek12212 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) Oddam Nissana Micrę Salsa z 1999 w cenie złomu w Szczecinie. Nissan posiada bardzo przyjemny silnik 1.0 benzyna 54km. Od 2011 w posiadaniu mojej żony, bardzo zadbane wnętrze bez większych zniszczeń, Autko było eksploatowane tylko w mieście, więc nie jeździło dużo . Z zewnątrz jak na swój wiek prezentuje się bardzo ładnie. Wymienione zostały: błotnik, maska oraz zderzak. W 2018 roku zostały zakonserwowane progi. Sprowadzone w 2011 z Niemiec. @ wersja SALSA @ klimatyzacja @ ABS @ wspomaganie @ radio Autko było naprawdę przyzwoicie utrzymane i bardzo dobrze jeździło do czasu awarii korpusu przepustnicy i przepływomierza w 2020 roku. Do czasu awarii miało przejechane około 135 tysięcy (z powodu awarii zegarów wymieniono - zaświadczenie od diagnosty, stan na zdjęciu). Potem stał dwa lata w zakładzie samochodowym pod wiatą. Mogę zezłomować, ale szkoda mi bardzo przyjemnego jeździdełka. Bardzo zależy mi żeby komuś jeszcze posłużyło. Telefon 502-64-33-24. Edytowane 3 Lipca 2024 przez Jasiek12212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350Zman Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego czy auto jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek12212 Opublikowano 19 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Dzień dobry, niestety już nie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi