Diona Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Bagnet nissan note. Kupiłam ostatnio NOTka i mam taki problem a mianowicie bagnet który jest nie pasuje. Co najfajniejsze byłam w sklepie zamówili mi nowy oczywiście nieoryginalny po numerze VIN i on jest dokładnie taki sam. Nie jestem w stanie znaleźć jak wygląda orginalny bagnet do Note 1.4 bo wszędzie podstawia mi się odpowiednik. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) W dniu 6.07.2024 o 11:50, Diona napisał: Bagnet nissan note. Kupiłam ostatnio NOTka i mam taki problem a mianowicie bagnet który jest nie pasuje. Co najfajniejsze byłam w sklepie zamówili mi nowy oczywiście nieoryginalny po numerze VIN i on jest dokładnie taki sam. Nie jestem w stanie znaleźć jak wygląda orginalny bagnet do Note 1.4 bo wszędzie podstawia mi się odpowiednik. Pomocy Bagnet do Notka chyba oryginał podaje link https://allegro.pl/oferta/nissan-juke-qashqai-bagnet-miarka-oleju-11140-ed000-oryginal-13024645425 tylko nie wiem czy do 1,4 pasuje. W ofercie jest że do 1,6. Dorzucam fotki jak wygląda bagnet do notka 1,4 Ten mógłby pasować https://allegro.pl/oferta/bagnet-miarka-oleju-do-nissan-note-1-4-14739279352 Edytowane 7 Lipca 2024 przez janio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diona Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 No właśnie ten w linku jest za gruby. I nie pasuje taki właśnie zamówiłam i oddalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Orginał 11140BC000 to jakies 30 euro wychodzi. Nie wiem jakie są ceny w Polsce na portalach,ale może warto orginał. Ostatnio miałem BMW F20 gdzie właściciel złamał i kupił w sumie 2 na ebuy i oba nie były dobre i na koniec zamówił orginał i wyszło taniej niż te dwa chińczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 16 godzin temu, Diona napisał: No właśnie ten w linku jest za gruby. I nie pasuje taki właśnie zamówiłam i oddalam Masz dwa linki. jeden oryginał, raczej nie do 1,4 a drugi zamiennik. czyli ten zamiennik nie pasuje? Jedyna szansa to dodzwonić się do serwisu Nissana i spróbować zamówić. Kiedyś tak robiłem. Zamawiałem ( pasek wielorowkowy, chlapacze, uszczelkę do lampy stop klapy) Warto spróbować. Inaczej ciężko będzie kupić oryginał. Chyba że na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diona Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 W dniu 10.07.2024 o 13:03, janio napisał: Masz dwa linki. jeden oryginał, raczej nie do 1,4 a drugi zamiennik. czyli ten zamiennik nie pasuje? Jedyna szansa to dodzwonić się do serwisu Nissana i spróbować zamówić. Kiedyś tak robiłem. Zamawiałem ( pasek wielorowkowy, chlapacze, uszczelkę do lampy stop klapy) Warto spróbować. Inaczej ciężko będzie kupić oryginał. Chyba że na szrocie. No narazie szukałam zamiennika bo orginal ponad 200 złoty ale widzę że trzeba jednak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 3 godziny temu, Diona napisał: No narazie szukałam zamiennika bo orginal ponad 200 złoty ale widzę że trzeba jednak oryginał Kiedyś były na Allegro do kupienia, ale to już archiwalne ogłoszenia. Na razie brak ogłoszeń bagnetu do note e11 1,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Myślę że używka to dobry trop. Trzeba podzwonić. Sprawdź np cezarcar 506 982 330. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi