WojtekPt Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Jakich bagażników używacie - mam na myśli bagażniki na 2 - 3 rowery. Czy klapa się otwiera tak by był dostęp do bagaży ? Ostatnio wpadł mi taki w oko, może ktoś ma takowy lub podobny Bagażnik rowerowy na hak SPINDER TX2 LED | NOWOŚĆ (dobrehaki.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 4 godziny temu, WojtekPt napisał: Jakich bagażników używacie - mam na myśli bagażniki na 2 - 3 rowery. Ja bym postawił na THULE. Od początku eksploatacji auta używam Thule EuroWay G2 920 srebrny i jestem z tego modelu baaardzo zadowolony. Od czasu jak go kupiłem zmienili w modelu jedynie gniazdo z 7 na 13 pinowe, oraz lampy, ale poza tymi drobiazgami najnowszy G20 jest identyczny. Natomiast gdybym miał kupować na 3 rowery, kupiłbym Thule Euroway G2 922 Thule to sprawdzona marka, atrakcyjna cenowo.... No chyba, że zależy Ci na "składanej" platformie, którą można załadować do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Ja mam Aguri Activ 3+1 uchylany. ale na 4 rowerach musisz mieć troche siły żeby potrzymac rowery a ktos zagląda do bagaznika. Trzyma się od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi84 Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca W dniu 8.07.2024 o 15:52, Brzyk napisał: Ja mam Aguri Activ 3+1 Też już od 2 lat używam aguri 3+1. Do tej pory tylko woziłem 3 rowery. Bardzo solidna konstrukcja, w poprzednim aucie zaryłem nim nie raz o ziemię i dzielnie to znosi. Teraz w xtrailu nie mam na szczęście tego problemu. Ogólnie polecam aguri. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Ja mam Witter ZX503. Kupiony wiele lat temu, jeszcze do poprzedniego samochodu. Bagażnik rowerowy odchyla się tak, że klapa bagażnika otwiera się bez problemu. W poprzednim samochodzie (Renault Grand Scenic) np. przy Thule miałem problem bo klapa haczyła. W przypadku x-traila chyba żaden bagażnik nie powinien sprawić problemu (samochód ma duży prześwit, a klapa bagażnika nie jest taka duża). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Również aguri 3+1 - ma wiele świetnych rozwiązań, jakościowo nie odbiega od Thule, polska konstrukcja, jak coś się urwie/zgubi nie ma problemu z dokupieniem części zamiennych. Jeśli bym na coś zamieniał, to na Thule, ale na 4 rowery jest prawie 2x droższe Edit: ok, dobra, był 2x droższy.. widzę, że Aguri obecnie też się ceni (>2000zł) Edytowane 17 Lipca przez Rex-er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi