GRZECH0TNIK PL Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Witam Może tutaj znajde kogoś kto miał Yaris I i powie mi gdzie jest ukryty sterownik silnika ECU - chyba tak bo forum tyota wieje pustkami. Serwisu fabr. bojęsię jak ognia bo mnie wyrzucą z tym rocznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Na przeciwko pasażera pod konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Czyli poza schowkiem musze jakoś demontowac konsole ? do Filtra kabinowego doszedłem i wentylatora nawiewu a to ECU powyżej czy lekko w lewo blizej radia ; pokręteł regulacyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi