exyte Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Witam. Używałem szukaj, nie znalazłem podobnego tematu. W samochodzie Juke 2017 silnik DCi. Wsiadam rano - miga ikona klucza i cyfra o (zero). Więc w/g mnie należy zresetować informację o wymaganym przeglądzie technicznym. Wyłączam zapłon, włączam trzymam przycisk (lub dwa na raz) na pulpicie (różnie na YT to pokazują) i w końcu kluczyk gaśnie, pojawia się 30000 więc zakładam, że jest ok. Wyłączam zapłon, włączam - kluczyk nie miga ... Ale pojawia się już, że następny serwis za 27650 km (lub coś podobnego) - niczym jakby by auto wykonało skok w czasoprzestrzeni. No nic, pojawia się komunikat OK, klucz nie miga więc jadę. Przejeżdżam dowolny odcinek (sprawdzone na 5km oraz 150km). Wychodzę z auta, zamykam idę załatwiać sprawy itd. Wracam, zapłon i znowu kluczyk i cyfra 0 (zero) i znowu trzeba powtarzać. Czy problem jest znany? Cóż to może być? Auto używa kobieta, migający kluczyk zmienia atmosferę w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi