Micha_123 Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Witam, mam takie pytanie Byłem w sklepie załadowałem bagażnik odpalam auto i bie działają kamery, mam tylko czarny ekran jak wrzucę wsteczny. Po odczekaniu 15 min. I ponownym uruchomieniu samochodu kamery działały. Jednak stało mi sie to juz drugi raz znów to samo, załadowałem bagażnik odpalam auto (bagażnik się zamykał w tym czasie) i znowu czarny ekran. Troche to dziwne bo nigdy nie miałem z kamerami problemu a teraz juz w ciągu 2 dni stało sie to drugi raz. Miał ktos taka przypadłość? Nawigacja 9" (z dwoma pokrętłami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 może od upału wariuje ten wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Mieszkam w NL, tu jest raptem 20 stopni na dworze a samochód w cieniu na podjeździe stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Tylna kamera jest w klapie bagażnika. Może jak bagażnik jest nie zamknięty, to blokuje ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Teraz sprawdziłem (kamery znów działają) nawet jak bagażnik jest calkiem otwarty, i moge otwierać i zamykać bagażnik przy włączonych kamerach. Bardziej mam przeczucie, że przy odpaleniu auta, (urządzenie pokazuję Logo nissan) i jak za szybko wrzucę wsteczny (właśnie w trakcie uruchamiania sie stacji multimedialnej) to się blokuję, najgorsze jest to że w tym momencie jak się zaplblokuje bie działa póki stacja sie calkowicie nie wyłączy. Rozumiem że nie załadowało softu do końca i jest czarny ekran, jednak nie ze stacją już chodzić jakis czas i nie dziala do momentu aż stacja nie wyłączy się całkowicie i nie zaladuje od poczotku znowu softa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Jak na razie nie zdarzyło sie to ponownie, Za miesiąc mam 2 letni serwis, dzwoniłem z nissanem, powiedzieli ze w NL (jak by kogoś interesowało) 365 euro koszt. Do tego wszystkie sterowniki jak i stacja multimedialna będzie aktualizowana. Mam wersje z dwoma pokrętłami, o dziwem według vin jest to model 2023. Rejestracja pierwsza była 2022 październik. Myślałem że wszystkie modele od 2023 maja stacja z jednym pokrętłem??? Jak będę za pytam czy jest możliwość aktualizacji na bezprzewodowe AA. Na długie trasy i tak podpinam kabel, ale jadąc dziennie do pracy to przydałoby by sie wireless (anty radar + Spotify) Modul mialem carlinkit ale zasilanie usb zostaje jeszcze przez jakis czas a auto mam na podjeździe w domu. I do momentu az nie zejdzie napiecie USB to idzie pierdolca dostać w domu z telefonem bo doslownie co 30 sekund powiadomienie ze nie udalo sie połączyć z AA (logiczne vo stacja multimedialna wylaczona a auto zamknięte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonhs0 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca W dniu 14.07.2024 o 12:48, Micha_123 napisał: Witam, mam takie pytanie Byłem w sklepie załadowałem bagażnik odpalam auto i bie działają kamery, mam tylko czarny ekran jak wrzucę wsteczny. Po odczekaniu 15 min. I ponownym uruchomieniu samochodu kamery działały. Jednak stało mi sie to juz drugi raz znów to samo, załadowałem bagażnik odpalam auto (bagażnik się zamykał w tym czasie) i znowu czarny ekran. Troche to dziwne bo nigdy nie miałem z kamerami problemu a teraz juz w ciągu 2 dni stało sie to drugi raz. Miał ktos taka przypadłość? Nawigacja 9" (z dwoma pokrętłami) Też już tak raz miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi