Micha_123 Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Witam, mam takie pytanie Byłem w sklepie załadowałem bagażnik odpalam auto i bie działają kamery, mam tylko czarny ekran jak wrzucę wsteczny. Po odczekaniu 15 min. I ponownym uruchomieniu samochodu kamery działały. Jednak stało mi sie to juz drugi raz znów to samo, załadowałem bagażnik odpalam auto (bagażnik się zamykał w tym czasie) i znowu czarny ekran. Troche to dziwne bo nigdy nie miałem z kamerami problemu a teraz juz w ciągu 2 dni stało sie to drugi raz. Miał ktos taka przypadłość? Nawigacja 9" (z dwoma pokrętłami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca może od upału wariuje ten wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 14 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Mieszkam w NL, tu jest raptem 20 stopni na dworze a samochód w cieniu na podjeździe stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Tylna kamera jest w klapie bagażnika. Może jak bagażnik jest nie zamknięty, to blokuje ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 14 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Teraz sprawdziłem (kamery znów działają) nawet jak bagażnik jest calkiem otwarty, i moge otwierać i zamykać bagażnik przy włączonych kamerach. Bardziej mam przeczucie, że przy odpaleniu auta, (urządzenie pokazuję Logo nissan) i jak za szybko wrzucę wsteczny (właśnie w trakcie uruchamiania sie stacji multimedialnej) to się blokuję, najgorsze jest to że w tym momencie jak się zaplblokuje bie działa póki stacja sie calkowicie nie wyłączy. Rozumiem że nie załadowało softu do końca i jest czarny ekran, jednak nie ze stacją już chodzić jakis czas i nie dziala do momentu aż stacja nie wyłączy się całkowicie i nie zaladuje od poczotku znowu softa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Jak na razie nie zdarzyło sie to ponownie, Za miesiąc mam 2 letni serwis, dzwoniłem z nissanem, powiedzieli ze w NL (jak by kogoś interesowało) 365 euro koszt. Do tego wszystkie sterowniki jak i stacja multimedialna będzie aktualizowana. Mam wersje z dwoma pokrętłami, o dziwem według vin jest to model 2023. Rejestracja pierwsza była 2022 październik. Myślałem że wszystkie modele od 2023 maja stacja z jednym pokrętłem??? Jak będę za pytam czy jest możliwość aktualizacji na bezprzewodowe AA. Na długie trasy i tak podpinam kabel, ale jadąc dziennie do pracy to przydałoby by sie wireless (anty radar + Spotify) Modul mialem carlinkit ale zasilanie usb zostaje jeszcze przez jakis czas a auto mam na podjeździe w domu. I do momentu az nie zejdzie napiecie USB to idzie pierdolca dostać w domu z telefonem bo doslownie co 30 sekund powiadomienie ze nie udalo sie połączyć z AA (logiczne vo stacja multimedialna wylaczona a auto zamknięte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi