Gość sboard Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jakie jest wskazanie prędkościomierza przy 2500rpm na poszczególnych biegach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 widze że czujnik klapa he he,przerabiałem to a właściwie przerabiam,tyle że w benzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sboard Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 widze że czujnik klapa he he,przerabiałem to a właściwie przerabiam,tyle że w benzynce Nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Pytam z czystej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 no tak to była ta druga opcja,której siakims trafem nie chciałem przyjąc,tzn., brak obrotka.... ](*,) mi padł czujnik i też wrzucałem takie pytanie tyle że odnośnie 1.6 benzyny....niepotrzebnie zamieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.