Paulo68 Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Czy ktoś próbował dołożyć przewody w wiązce drzwi? Głównie chodzi mi o przeciśnięcie dodatkowych przewodów przez przelotkę drzwi-słupek, którą zaznaczyłem na zdjęciu, przymierzam się do dokładki sygnalizacji martwego pola z kontrolkami ori w trójkącie lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Robi się to prosto,zdemontuj z jednej strony przelotkę,najlepiej od drzwi i włóż miekki ,najlepiej miedziany drut na wylot,a później wolny koniec w otwór drzwi i załóż przelotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo68 Opublikowano 21 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 W innych markach są złącza drzwi-słupek i dokładałem piny, tu ucieszyłem się że jest tylko guma ale zacząłem mieć wątpliwości, no cóż trzeba spróbować dziobać bo nie ma innego ratunku. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Czasami jest ciężko,bo wiązka w przelotce nie jest z oplotem tylko druciki luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo68 Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Pierwsza próba wczoraj zakończona niepowodzeniem, muszę chyba rozpiąć ją w aucie , po prostu mało miejsca - w sobotę będę dalej próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi