Polochris1982 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Dzień dobry podczas jazdy zapaliła misie kontrolka esp i trakcji , auto nie reagowało na pedal gazu pojawił się błąd p1128p1122 wymieniłem przepustnicę na drugą używaną i nie wiem jak zrobić adaptację jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Witam, Raczej trudny temat, swego czasu też walczyłem z adaptacją i tylko wizyta w ASO rozwiązała problem, a kilka osób wcześniej próbowało z mizernym skutkiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjopej Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca W Tiidzie bez problemu robiłem adaptację programem NDSII Lite v1.56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października On 7/25/2024 at 9:06 PM, kasjopej said: W Tiidzie bez problemu robiłem adaptację programem NDSII Lite v1.56. A nie chcialbys sie podzielic jak ja robiles przez ta apke czy podeslac jakiegis manuala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi