Mbsdhfi Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Serwus. Czy podczas uruchomionej klimatyzacji system start/stop powinien działać? Patrzyłem w ustawieniach, system jest włączony, jednak silnik ciągle działa. Podczas 6 minutowego postoju przed szlabanem kolejowym nie wyłączył się ani razu. Edytowane 26 Lipca przez Mbsdhfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuteq Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Gdy klima działa strat/stop nie działa Wysłane z mojego RMX3521 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Lipca Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Miedzy zegarami jest komunikat -Priorytet Klimatyzacja- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Jak akumulator pomocniczy jest fest naładowany to u mnie przy włączonej klimatyzacji czasami system start stop się włącza. Nie jest to zbyt częste, więc zwykle mam komunikat "Priorytet Klima". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 27 Lipca Udostępnij Opublikowano 27 Lipca (edytowane) W J11 włączona klima i nawiew na szybę powodował, że silnik się nie wyłączał. Maże w J12 też tak jest? Edytowane 27 Lipca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca W dniu 26.07.2024 o 17:25, niuteq napisał: Gdy klima działa strat/stop nie działa Wysłane z mojego RMX3521 przy użyciu Tapatalka Działa - to zależy od temperatury jaka panuje we wnętrzu. Jeżeli jest w tolerancji ustawionej temp. to przyłączonej klimatyzacji SS zadziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca W dniu 28.07.2024 o 01:42, aquariusmax napisał: W J11 włączona klima i nawiew na szybę powodował, że silnik się nie wyłączał. Maże w J12 też tak jest? W Pulsarze SS działa niezależnie od włączenia klimy. Oczywiście pod warunkiem, że aku jest naładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca (edytowane) W instrukcji J12 jest taki opis: Edytowane 29 Lipca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi