rutosuav306 Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Witam. Mam nissana Almera n16 1.5 2004 . Szarpie przy przyspieszaniu, a na wolnym nie równe obroty. Sondę wymieniłem, przepływomierz wyczyściłem. Przepustnice także, lecz otwiera się dobrze ale nie zamyka do końca. Czy tak powinno być? I prosiłbym o pomoc co mógłbym z tą usterka zrobić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Z przepustnicą tak powinno być. Przyczyną jest wyciągnięty łańcuch rozrządu - naprawa ekonomicznie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutosuav306 Opublikowano 27 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Nie sprawdzałem jeszcze krokowego . Może to być przyczyną ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Na pewno nie. Ewentualnie kurtuazyjnie możesz sprawdzić świece w jakim są stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutosuav306 Opublikowano 27 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Dzięki👍🏾 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi