Gość Premislauer Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Witam, mam almere 97 i maly problem. Czasem zdarza sie, ze pod koniec wolnego hamowania zaczyna cos trzeszczec w podlodze. Np. gdy niespieszac sie, podjezdzam do skrzyzowania delikatnie hamujac to tuz przed zatrzymaniem cos zaczyna mi trzeszczec w podlodze. Nie zdarza sie to podczas gwaltowniego hamowania. Ma ktos jakis pomysl? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 mam cos podobnego wybite tulejki przy zaciskach halulcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Premislauer Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 To by sie zgadzalo, bo przy hamowaniu z predkosci >80 slychac gluchy stukot i trzesie sie kierownica ale myslalem, ze to tarcze. A czy jest mozliwe, zeby mechanik tego nie zauwazyl? bo stwierdzil, ze tarcze i klocki sa ok. czy te tuleje sa jakos zamaskowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.