Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

J11 - wymiana glosnikow

mariuszon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ma Qashqaia J11 z 2015 roku 1,6T petrol w wersji Tekna, chcialbym wymienic glosniki 1 do1, fabryczne glosniki po prostu nie graja, szukam porady, nie mam pojecia ile mam glosnikow w aucie i jakie, czy tylko drzwi przod/tyl czy jeszcze inne ... czy ktom ma auto z tego rocznika i przerabial juz ten temat ?

Masz w drzwiach i na podszybiu gwizdki wysokotonowe

• Like 1

10 minutes ago, JACKO29 said:

Masz w drzwiach i na podszybiu gwizdki wysokotonowe

czyli 6 glosnikow ... jakis pomysl na co to wymienic ? .... max, 1500 pln lub 300£

Miałem kiedyś ofertę firmy z Wrocławia:

Na przód najbardziej czuły a przy tym idealnie zgrywający się z fabrycznymi radiami Audio System HX165SQ EM EVO cena 1150zł, to prawdziwa tajna broń, zestaw który potrafi wyczarować super brzmienie i dynamiczny bas z niskiej mocy fabrycznego radia. Do tego maty wygłuszające do przednich drzwi ok. 300zł i montaż 400zł.

Na tył głośniki Audio System CO165EVO cena 430zł z dystansami i wiązkami.

On 8/1/2024 at 8:23 PM, Smakor said:

Miałem kiedyś ofertę firmy z Wrocławia:

Na przód najbardziej czuły a przy tym idealnie zgrywający się z fabrycznymi radiami Audio System HX165SQ EM EVO cena 1150zł, to prawdziwa tajna broń, zestaw który potrafi wyczarować super brzmienie i dynamiczny bas z niskiej mocy fabrycznego radia. Do tego maty wygłuszające do przednich drzwi ok. 300zł i montaż 400zł.

Na tył głośniki Audio System CO165EVO cena 430zł z dystansami i wiązkami.

dzieki wielkie za pomoc

• 3 miesiące temu...

Witam, 

Podpinam się pod temat. Czy ktoś z szanownych użytkowników wymieniał w swoim rydwanie nagłośnienie? Znacie może jakieś miejsca warte odwiedzenia na terenie Poznania z Car Audio w celu konsultacji i zdobycia ofert na modernizację car audio? 

Z góry dzięki za wskazówki i sugestie !