mariuszon Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Witam, ma Qashqaia J11 z 2015 roku 1,6T petrol w wersji Tekna, chcialbym wymienic glosniki 1 do1, fabryczne glosniki po prostu nie graja, szukam porady, nie mam pojecia ile mam glosnikow w aucie i jakie, czy tylko drzwi przod/tyl czy jeszcze inne ... czy ktom ma auto z tego rocznika i przerabial juz ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Masz w drzwiach i na podszybiu gwizdki wysokotonowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszon Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 10 minutes ago, JACKO29 said: Masz w drzwiach i na podszybiu gwizdki wysokotonowe czyli 6 glosnikow ... jakis pomysl na co to wymienic ? .... max, 1500 pln lub 300£ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Miałem kiedyś ofertę firmy z Wrocławia: Na przód najbardziej czuły a przy tym idealnie zgrywający się z fabrycznymi radiami Audio System HX165SQ EM EVO cena 1150zł, to prawdziwa tajna broń, zestaw który potrafi wyczarować super brzmienie i dynamiczny bas z niskiej mocy fabrycznego radia. Do tego maty wygłuszające do przednich drzwi ok. 300zł i montaż 400zł. Na tył głośniki Audio System CO165EVO cena 430zł z dystansami i wiązkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszon Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 On 8/1/2024 at 8:23 PM, Smakor said: Miałem kiedyś ofertę firmy z Wrocławia: Na przód najbardziej czuły a przy tym idealnie zgrywający się z fabrycznymi radiami Audio System HX165SQ EM EVO cena 1150zł, to prawdziwa tajna broń, zestaw który potrafi wyczarować super brzmienie i dynamiczny bas z niskiej mocy fabrycznego radia. Do tego maty wygłuszające do przednich drzwi ok. 300zł i montaż 400zł. Na tył głośniki Audio System CO165EVO cena 430zł z dystansami i wiązkami. dzieki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LNS Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Witam, Podpinam się pod temat. Czy ktoś z szanownych użytkowników wymieniał w swoim rydwanie nagłośnienie? Znacie może jakieś miejsca warte odwiedzenia na terenie Poznania z Car Audio w celu konsultacji i zdobycia ofert na modernizację car audio? Z góry dzięki za wskazówki i sugestie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi