jacek02k Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Witam szanowne grono. Poszukuję instrukcji dla X-Traila T32 w języku polskim w PDF. Jeżeli ktoś posiada takową to poproszę uprzejmie. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem T32 z silnikiem 1.6 DIG-T i manualem w wersji Tekna. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slr Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Po co dublujesz wątki: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hari777 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 X-Trail T32 Instrukcja PL nissan po polsku.pdf Nissan X-Trail T32 instrukcja PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Mam fizyczną książkę w PL. Jeśli chciałbyś konkretną stronę mogę zrobić ci zdjęcie. W internecie polskiej nie spotkałem. Możesz też wrzucić do AI wersję EN i ci przetłumaczy co potrzebujesz. edit: w innym wątku podany jest link do instrukcji PL https://www.dropbox.com/scl/fi/i6ythgxzfem9p8ktrho42/X-Trail_Instrukcja_PL.pdf Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez Silesian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slr Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Wszystko wyżej zostało już mu podane na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi