Grzego Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Dzień dobry jestem posiadaczem J12 z 2022 automat ostatnio zaniepokoiła mnie sytuacja kiedy podczas jazdy na autostradzie odpuszczając gaz auto zaczyna wchodzić same na wysokie obroty co nie wiązało się z przyspieszeniem tylko z wyciem samochodu , problem zaczął się powtarzać na drugi dzień . Po około 20 minutach jazdy problem znika .Moze ktoś się spotkał z takimi anomaliami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huling Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Też tak niekiedy mam. Myślę, że jest to związane z wypalaniem katalizatora. Jeżdżę głównie po mieście i auto wykorzystuje okazję przy wjechaniu na autostradę. Ale to tylko moja teoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Prawdopodobnie wypalanie sadzy z filtra GPF się nie powiodło i je ponawiał. Trochę informacji o tym można odczytać przez OBDII i darmowy program na Androida. Edytowane 7 Sierpnia przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzego Opublikowano 10 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Dziękuję za informację chyba gpf się wypalił bo wszystko wróciło do normy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi